Top
veelgestelde vragen
Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, wat nu?

U heeft 14 dagen de tijd om, zonder opgave van reden, uw bestelling retour te zenden. Vervolgens krijgt u binnen maximaal 14 dagen het aankoop bedrag van ons teruggestort. We verzoeken u vriendelijk het product ongebruikt en in orginele verpakking retour te zenden. Onderaan de website treft u het herroepingsformulier aan. Deze kunt u invullen en daarmee kenbaar maken dat u het product retour wenst te sturen.

Hoe is het mogelijk dat u deze artikelen zo goedkoop kunt aanbieden? Is de kwaliteit minder?

Wij kopen deze artikelen rechtstreeks bij de producent in. Daarmee elimineren wij de tussenhandel die er enkel voor zorgt dat de prijzen hoger worden. Onze artikelen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en doen niet onder voor die van onze veel duurder geprijsde concurrenten. 

Waar moet ik op letten op bij de aanschaf van een sensor kraan?

De werking van de sensor kan worden beïnvloed als er vocht of condens op de sensor komt. Daarom zijn sensorkranen over het algemeen minder geschikt voor gebruik in een badkamer.

Ik heb wel interesse in een sensor kraan maar ik denk niet dat ik hem zelf aangesloten krijg, kunt u hem voor me aansluiten?

Wij kunnen de sensor kraan niet voor u installeren. Wel hebben wij veel contacten met loodgieters over het hele land die ervaring hebben met het installeren van onze sensor kranen. Als u wenst kunnen wij voor u regelen dat een gekwalificeerde loodgieter de kraan voor u aansluit. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Ik wil mijn hele bedrijf/praktijk van infrarood sensor kranen voorzien, wat kunt u voor mij betekenen?

Bij een grotere afname kan er uiteraard onderhandeld worden over de prijs, neemt u daarvoor telefonisch of per Email contact op.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij rekenen geen aparte verzendkosten. Wij versturen uw bestelling met de grootst mogelijke zorg. Vandaar dat wij onze sensor kranen aangetekend verzenden.

Op welke wijze kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt bij ons veilig en gemakkelijk met Ideal betalen. Ook is het mogelijk om uw betaling vooraf per bank aan ons over te maken. Daarnaast kunnen wij uw bestelling veilig
onder rembours leveren. U betaald dan pas als de sensor kraan wordt bezorgd.

Ik heb interesse in een sensor kraan maar ik kom ze liever eerst bekijken, is dat mogelijk?

Ja, het is mogelijk om de kranen te komen bekijken en eventueel gelijk mee te nemen. Neemt u daarvoor contact op via het contact formulier.

Wanneer krijg ik mijn bestelling geleverd?

De actuele levertijden staan aangegeven bij onze producten. Mocht deze levertijd niet haalbaar zijn dan zullen wij daarvan tijdig berichten. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om uw artikel zo spoedig mogelijk te leveren.

Terug naar onze sensorkranen: http://www.itouchless.nl/sensorkranen