Top
Installeren
 • Deze pagina geeft informatie over het installeren van onze sensor kranen. De modellen ITL-02 en ITL-04 zijn eenvoudiger te installeren omdat bij deze kranen de voeding in de kraan zit verwerkt. Er hoeft dus geen externe bedieningsunit te worden gemonteerd waarbij stap 3 en 4 komen te vervallen.
  Onder de tekst treft u een afbeelding welke dient ter verduidelijking.

  Stap 1

  Neem de sensor kraan en sluit de flexibele slang (en) aan op de basis van de kraan en draai deze stevig vast. Voer de flexibele slang en de sensor signaal kabel door het gat van de wastafel / aanrecht.
 • Stap 2

  Plaats de sensor kraan in de gewenste postitie op het aanrecht / wastafel. Monteer met behulp van de bijgeleverde bevestigings materialen de sensor kraan stevig vast op het aanrecht / wastafel (van onderen)

Stap 3

  Monteer de bedieningskast onder de wastafel met de bijgeleverde schroeven. Zorg ervoor dat de unit hoog genoeg wordt geplaatst om de flexibele slang (afkomstig van sensor kraan) te bereiken. De pijlen op de unit (bij UP) dienen naar boven te wijzen. (Deze stap is niet van toepassing bij de ITL-02 en ITL-04)

 
OPMERKING
Monteer de bedieningskast uit de buurt van vocht (onder de wastafel of onder het kastje van het aanrecht)

 •  
 • Stap 4

  Sluit de flexibele slang van sensor kraan aan op bedieningskast bij het aansluitpunt ''water out''

Stap 5

 

  Sluit de waterleiding aan op de bedieningskast bij het aansluitpunt ''water in''.


LET OP: Temperatuurregeling
Zorg ervoor dat temperatuur van het water geleverd aan de schakelkast / sensor kraan een veilige temperatuur is. De temperatuur van het water dat de unit binnenkomt is gelijk aan de temperatuur van het water dat uit de kraan komt.
 

TIP
Als u een sensor kraan wilt met temperatuurregeling ingebouwd kies dan voor een model uit de ITL-01 tot en met ITL-05 serie.

 •  

Stap 6

Sluit de netvoeding aan indien van toepassing. 


Stap 7

De installatie is nu voltooid, en de sensor kraan is klaar voor gebruik.

 

 •  
 • OPMERKING Controleer op lekkage, en zorg ervoor dat alle aansluitingen goed zijn aangesloten. 

Schematische weergave


@