Top
Sensor kraan ITL-03
Nieuw
  • Sensor kraan ITL-03
  • Sensor kraan ITL-03
  • Sensor kraan ITL-03
rating 5
(5 / 1 Reviews)
149,00
per stuk

ITL-03 kenmerken

Mooie sensor kraan met een gebogen ontwerp. Deze sensor kraan is voorzien van een ingebouwde thermostaat waardoor u middels de knop aan de zijkant eenvoudig de gewenste temperatuur van het water kunt instellen. Deze kraan functioneert alleen op batterijen.

U kunt met een sensor kraan van itouchless.nl tot 70% op uw waterverbruik besparen. Dit maakt een sensor kraan een verstandige investering. Een infrarood sensor zorgt ervoor dat er geen fysiek contact met de kraan nodig is om het water te doen stromen waardoor onze sensor kranen hygiënisch in gebruik zijn. Niet voor niets verkopen wij veel sensor kranen aan tandartsen.

- 2 jaar garantie
- Tot 70% waterbesparing
- Functioneert op 4AA batterijen (levensduur ongeveer 2 jaar)
- Handvrije infrarood activatie
- Duurzame kwaliteit met hoge erosie weerstand
- Wordt geleverd met 2 flexibele slangen en bevestigingsmateriaal 
- Geschikt voor warm & koud water

Zie ook: http://www.itouchless.nl/installeren

Voor veelgestelde vragen: http://www.itouchless.nl/FAQ
 Verwachte levertijd: 1 werkdag
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Deze kraan gekocht voor in de badkamer daar ik zeer goede ervaringen had met dit bedrijf bij een eerder aangeschafte kraan. Helaas bleek dat de sensorkraan minder goed werkt in een zeer vochtige ruimte. Een mail gestuurd en ik kon de kraan terugsturen en heb mijn aanschafkosten en alle verzendkosten direkt teruggestort gekregen. Men heeft meteen de website aangepast (zie F.A.Q.) en dit toont dat men de beste bedoelingen heeft met de koper, zelfs ten koste van de omzet. Kortom, een uitstekende service en dit bedrijf is wat mij betreft zeker een aanrader !

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code